Liviza Interieur Groep – Uw specialist op het gebied van projectinrichting

Liviza Interieur Groep ontzorgt u bij het inrichten van woonruimtes voor bijvoorbeeld arbeidsmigranten of studenten tot kantoren, vakantieparken of horecagelegenheden. Bij Liviza staat er één gedachte centraal: zorgen dat u nergens omkijken naar heeft en alleen hoeft uit te kijken naar het resultaat! Bent u op zoek naar een projectinrichter die verder kijkt dan alleen het meubilair? Liviza Interieur Groep staat voor een complete ontzorging, van ontwerp tot realisatie.

Wij zien ieder project als maatwerk. Ongeacht de grootte. Iedere ruimte is immers anders, evenals de eindgebruiker. Naast maatwerk kunnen wij u ook snel van inventaris voorzien. Liviza Interieur Groep biedt inventaris dat met zorg is samengesteld voor iedere branche.

Bent u op zoek naar een interieurontwerp voor uw totaalconcept? Onze projectinrichters en interieurontwerpers maken graag een creatief plan voor uw project. Het kan lastig zijn om te visualiseren hoe het eindresultaat wordt. Voor een optimale beleving van de ruimte, kleuren, lichtinval en inrichting kunnen wij uw project visualiseren met behulp van een moodboard, plattegronden, 3D visualisaties en zelfs Virtual Reality. Meer weten? Ga naar de website!