Sett Living woningen zijn gebouwd op ambachtelijk vakmanschap, met gebruik van de beste en meest duurzame materialen. Dat is al ruim 40 jaar zo, en dat blijft zo. Maar door dat vakmanschap te combineren met innovatieve technieken en geautomatiseerde processen, kan BoekHome snel en efficiënt hoogwaardige woningen produceren. Het resultaat is een woning waarin alles klopt, werkt en doordacht is. En waarin iedere bewoner zich jarenlang thuis voelt.

Hoogwaardige en duurzame woningen voor iedereen
In een tijd van uitdagingen zoals woningcrises en klimaatnoodzaak, komt Sett Living met een nieuwe aanpak en baanbrekende oplossing: duurzame en hoogwaardige woningen voor iedereen.
Met trots creëren we niet alleen comfortabele leefomgevingen voor onze klanten, maar dragen we ook bij aan een wereld die groener en duurzamer is.
Samen bouwen we niet alleen woningen, maar ook aan een betere toekomst.

Wat Sett Living onderscheidt
Onze modulaire bouwmethode, gericht op duurzaamheid en hernieuwbaar hout, draagt bij aan de oplossing voor de woningcrisis.
Dankzij ons efficiënte productieproces leveren we hoogwaardige, betaalbare woningen zonder concessies te doen aan kwaliteit.
Door te kiezen voor Sett Living, kies je voor kwaliteit, duurzaamheid, betaalbaarheid en service.

Met onze vooruitstrevende technieken en duurzame oplossingen bouwen wij aan een positieve impact
Wij maken duurzaam wonen voor iedereen toegankelijk.
Met onze focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid maken we het verschil in de woningbouwsector én in de manier waarop mensen leven en wonen.