Flexrooms All-in Concept

Het vinden van een fijne, comfortabele plek voor internationale werknemers en vluchtelingen is een specialisatie die vraagt om een duurzame oplossing en een betrouwbare samenwerking. Flexrooms Living zorgt ervoor dat de internationale werknemers en vluchtelingen verzekerd zijn van huisvesting van goede kwaliteit, want iedereen heeft recht op een fijn thuis! Flexrooms Living biedt ondersteuning aan gemeenten, uitzendorganisaties en vastgoedontwikkelaars op het gebied van kwalitatieve, hoogwaardige huisvesting voor internationale werknemers en vluchtelingen.

Flexrooms Living beschikt over een ruim aanbod aan woonruimtes door heel Nederland en over de grens, in Duitsland. Naast deze bestaande locaties zijn we op een aantal plaatsen gestart met de realisatie van huisvestingslocaties.

Uiteraard voldoen de accommodaties aan de richtlijnen van Stichting Normering Flexwonen (SNF) en is Flexrooms Living aangesloten bij diverse brancheorganisaties en adviesorganen.
Flexrooms Living is voor de grotere uitzendbureaus de strategische partner op het gebied van hoogwaardige personeelshuisvesting.

Naar de website